24 Ekim 2010 Pazar

SUPANGLE


Yerken iciniz rahat, daha lezzetli, saglikli, hafif bir tatli. Ve iste karsinizsa ev yapimi supangle.

Malzemeler:
  • 1 lt sut
  • 1,5 su bardagi toz seker
  • 3 corba kasigi un
  • 5 corba kasigi kakao
  • 1 paket vanilya
  • 2 yumurta
Hazirlanisi:
  • Orta boy bir tencereye yumurtalari kirin ve tel cirpiciyla cirpin.
  • Uzerine sutu, unu, toz sekeri, kakaoyu ve vanilyayi ekleyin.
  • Kaynayana kadar karistirin.
  • Puding kivamina gelen supanglenin altini kapatin.
  • Kucuk kaselere paylastirdiginiz supanglenin uzerini ceviz, findik, hindistancevizi veya antep fistigi ile susleyebilirsiniz.
Afiyet olsun :)

4 yorum:

  1. Evde yapılmış puding gibisi yoktur. Minik Ada'ya nice mutlu yıllar dilerim. Uğur böcekli doğumgünü kanapelerine bayıldım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. bayılırımm ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık, fincan ve supangle çok güzel uyum sağlamış, sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel bir görüntü,sağlıklı bir tatlı,elinize sağlık.

    YanıtlaSil