16 Ağustos 2009 Pazar

FIRINDA PATATES


Cok pratik ve cok lezzetli bir patates.


Malzemeler:

4 adet patates

1 cay bardagi kasar veya tulum peyniri

Biraz sivi yag

Tuz, karabiber, pulbiber

Yarim paket krema


Hazirlanisi:

Patatesler soyulur ve halka seklinde dogranir. Bir firin kabinin ici yaglanir. Patatesler icine dizilir. Uzerine biraz tuz ve karabiber serpilir. Uzerine krema sıkılır. En ustune rendelenmis kasar/tulum peyniri koyulur ve biraz pulbiber serpilir. 200 derece firinda yaklasik yarim saat pisirilir.

Afiyet olsun :)

3 yorum:

  1. ablacım denedim, çok güzel oldu ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Bunun bir benzerini yapmıştım ama bu fırın patates daha hoşuma gitti :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Gercekten cok lezzetli oluyor, hem de cok pratik.

    YanıtlaSil