18 Ağustos 2009 Salı

ADA'M


Gecen ay canim kardesimin "hosgeldin bebek" partisi vardi. Uykusuz gecen gecelerin ardindan ilk deneyimimiz olan bebek partimizi gerceklestirmis olduk. Bol bol yedik, bol bol hediye actik.




El emegi goz nuru ADA yazisi. Harflerin sablonu cok uzaklardan Amerika'dan geldi. Maket bicagi ile sert mukavvadan tek tek kesildi, uzerleri yapiskanli pembe cicekli kagitlarka kaplandi. Ve deliklerden gecirilen pembe kurdeleler ile baglandi.




Kapi susumuz. Pembe bebek askisina Ada'cigimin pembe elbisesi asildi. Iceriden gecirilen uzun kurdelelere ise minik pembe ayakkabilari asildi.




Doguma az bir sure kala anneme moral veren boyle bir gune katilan Burcin, Sevi, Yamac, Sadet, Asli, Bengu, Zeynep, Hasret ve Nur teyzelerime kucuk birer hatira. Minik onluk suslerin icine pembe-beyaz badem sekerleri koyuldu. Hepinize geldiginiz icin cok tesekkurler.




Soframiz. Aslinda daha ilave bir suru mama vardi. Ama sanirim son halini cekmemisiz.




Mamalarin uzerindeki "seni bekliyoruz Ada" yazilari.




Avizeden sarkan emzikler.




Nur Teyze'mizin kurabiyeleri. Ellerine saglik Nur Teyze.




Bebek bezi pastamiz. Yamac Teyze hersey icin cok sagol.





Seni sabirsizlikla bekliyoruz Ada'cigim. Bir suru teyzen olacagi icin cok sanslisin ayrica :)

7 yorum:

  1. Valla süper olmuş hazırlıklar, aslında ben de Zeynep e yaptığımızı yayınlasam bir ara çok hos olmus hersey elinize saglık teyzeler:) Saglıkla gelsin Ada hanım:)
    Operimmmmmmm

    Figen Karavaş

    YanıtlaSil
  2. Evet Figen Hanim, sizinkileri de bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. herşey çok güzeldi özellikle evi süper hazırlamış ADA'nın teyzeleri, şimdilik sadece attığı tekme,yumruk ve hıçkırığı ile tşk. edebiliyor... çok tşk.ediyoruz herşey için...

    Ada'nın annesi..:)

    YanıtlaSil
  4. canım merhaba ben KDZ.EREĞLİ den Seyhan...öncelikle seni kutluyorum, hazırlıkların süper olmuş.Senin gibi bir teyzeye sahip olduğu için de Ada bebek çok şanslı.Keşke benimde senin gibi bir teyzem olsaydı:)ayrıca anneni ve babanıda kutluyorum çünki çok güzel 2 evlat yetiştirmişler.Sizleri seviyorum....bloguna sık gireceğim,güzelliklere devam Burçin:)

    YanıtlaSil
  5. Burçincim harika olmuş partiniz özellikle Ada yazısı kalıbına vuruldum diyebilirim. Ada bebek çok şanslı onu seven bir sürü teyzesi var. Sağlıkla kucağınıza almanınızı dilerim.
    Bu arada blogunda hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  6. Sagol Selda'cim. Dogumunda senin de guzel kurabiyelerini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  7. ayyy bayıldım keşke bende yapsaymışım. bu arada blogunuzu çok beyendim takipteyim artık

    YanıtlaSil